vineri, 25 septembrie 2009

Ce facem toamna?Pai...timp si bani sa avem!


Ma intreba Iulia ce sa facem pana vine iarna...Pai avem 2 variante: prima ar fi sa ne pastram banii si zilele ramase din concediu pentru sarbatori, cea de-a doua este pentru cei mai norocosi care au si ceva bani si timp sa isi mai faca o vacanta.
Eu una cred ca toamna este anotimpul descoperirii marilor orase europene. Ofertele de cazare sunt destul de bune, biletele de avion cat de cat accesibile, asa ca vremurile sunt ideale de colindat prin Europa. O alternativa destul de buna este si aceea a calatoriilor cu autoturismul propriu, marele avantaj fiind acela ca poti merge oriunde, oricand si sa petreci cat timp vrei.Daca in schimb crezi ca nu te poti descurca pe cont propriu, poti oricand solicita serviciile unei agentii de turism. In aceasta perioada se organizeaza destul de multe circuite la tarife accesibile. De exemplu, un circuit in Grecia care include vizitarea marilor obiective turistice din aceasta tara costa 265 eur (6 nopti de cazare la 3*, transport cu autocarul inlus), un circuit de 6 zile care cuprinde vizitarea capitalelor imperiale (Budapesta, Praga, Viena) costa 245 euro.

Un comentariu:

aura spunea...

Bine spus...timp si bani sa avem ...ca locuri sunt destule.Eu de exemplu visez sa vizitez Parisul toamna , dar cu criza asta cred ca o las pe anul urmator ca poate vin vremuri mai bune....

 
WooW.ro