vineri, 23 octombrie 2009

Pentru cei nostalgici - Salzburg

Un oras pe care inca nu l-am vizitat, insa ma tenteaza foarte mult sa il cunosc. Abia intors de acolo un prieten imi povestea ieri ca a simtit ca a efectuat o calatorie in timp in perioada petrecuta acolo.
Unul dintre cele mai mari centre culturale europene, Salzburg isi uimeste vizitatorii la tot pasul: alei pitoresti ce impanzesc centrul vechi, biserici, renumita cetate, peisajul inconjurator sunt doar o parte din bogatiile turistice si culturale ale orasului. Sa nu uitam ca Salzburg este un oras al muzicii (orasul natal al lui Mozart), al festivalurilor, dar si al cladirilor construite in stil baroc, italian si nu in ultimul rand un centru cultural si educational.



Iata si propunerea de Revelion pentru acest oras:

Ziua 1 duminica 27.12 - Spre Budapesta
Ne intalnim la ora 05.00 in parcarea de la Ateneul Roman si plecam spre Budapesta pe traseul Pitesti-Sibiu-Deva-Arad. Seara sosim in eleganta capitala Dunareana, cazare la H. Platanus 3* sau similar. Optional puteti participa la o romantica croaziera pe Dunare - unde aveti posibilitatea de a va bucura de privelistea feerica a orasului si de o cina traditional ungureasca stropita cu vestitul vin de Tokay.

Ziua 2 luni 28.12 Viena – Capitala Imperiala
Mic dejun. Plecare spre Viena. Incepem turul de oras panoramic de-a lungul celebrului Ring Vienez - Ministerul de Razboi , MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Hasburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Optional intrare si vizita la Palatul Hofburg sau program liber in centrul istoric -Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Seara cazare H. Austria Trend Pyramide 4*.

Ziua 3 marti 29.12 - Melk Salzburg
Mic dejun. Plecare spre Salzburg cu scurta oprire si vizita optionala la Catedrala Benedictina de la Melk.Dupa amiaza sosire la Salzburg, tur pietonal de oras-Gradinile Mirabell, Casa lui Mozart, Domul, centrul vechi, fortareata. Cazare H. Austria Trend West 4*.


Ziua 4 miercuri 30.12 - Munchen
Mic dejun. Program liber in Salzburg sau optional excursie la Munchen-cocheta capitala bavareza imbracata de sarbatoare, tur pietonal de oras Marienplatz, Primaria, Frauenkirche, Biserica Sf Petru, o plimbare turistica imbinata cu un program de cumparaturi, promotiile de iarna fiind consistente.
Dupa amiaza ne intoarcem la Salzburg. Cazare H. Austria Trend West 4*

Ziua 5 joi 31.12 - Salzkammergut si Lacurile Glaciare
Mic dejun. Astazi va invitam pe drumurile pitoresti ale Alpilor Austrieci intr-o excursie relaxanta catre lacurile glaciare, pe traseu vom revedea cateva din binecunoscutele scene din Sunetul Muzicii si vom vizita incantatoarele si boemele statiuni Mondsee, St Wolfgan si St Gilgen. Dupa amiaza revenim la hotel pentru a ne pregati pentru petrecerea de Revelion. Cazare H. Austria Trend West 4*
Cina Festiva de Revelion cu muzica live 19.00-01.00
La multi ani 2010 !!!
Ziua 6 vineri 01.01
Mic dejun intarziat. Timp liber in Salzburg sau optional excursie in vestitele statiuni montane Zell am See si Kaprun. Seara cazare H. Austria Trend West 4*.

Ziua 7 sambata 02.01 - Budapesta
Mic dejun, plecare spre Budapesta, unde sosim in cursul dupa-amiezii, tur panoramic de oras-Catdrala Sf Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matei, Parlamentul. Seara cazare H. Platanus 3* sau similar si optional Cina Festiva la Borkatakomba cu bucate traditionale si program folcloric.

Ziua 8 duminica 03.01 - Spre tara
Mic dejun, plecare spre tara pe traseul Arad-Deva-Pitesti-Bucuresti.Sosire in cursul serii.


Tarif/persoana in camera dubla/tripla: 530 Euro
Supliment camera single: 175 Euro




Tariful include:
 Transport autocar clasificat international
 2 nopti cazare Budapesta Hotel Platanus 3* sau similar
 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Austria Trend Pyramide 4* www.austria-trend.at
 4 nopti cazare cu mic dejun Austria Trend Hotel West 4* www.austria-trend.at
 Cina de Revelion cu spectacol si muzica live 19:00-01:00
 tur de oras Budapesta si Viena
 asistenta turistica
 insotitor de grup


Tariful nu include:
 croaziera pe Dunare cu cina inclusa: 30 Euro
 cina traditionala la Borkatakomba: 30 Euro
 excursie la Munchen: 25 Euro
 excursie la Salzkammergut si Lacurile Glaciare: 25 Euro
 excursie la Zell am See si Kaprun: 25 Euro

PROMOTIE Pentru rezervari efectuate si achitate integral pana in data de 30 septembrie beneficiati de excursia la Munchen si la Salzkammergut si Lacurile Glaciare GRATUIT !

Niciun comentariu:

 
WooW.ro