miercuri, 21 octombrie 2009

Recomandare pentru doamne: Shopping la Viena

Am mai gasit o oferta interesata, spun eu, mai ales pentru doamnele care doresc sa se pregateasca temeinic pentru sarbatorile de iarna: un program de Shopping la Viena. Toate avem nevoie de haine noi si elegante pentru sezonul de iarna, mai ales cand se apropie pertecerea de Revelion. In plus, o vizita pentru shopping la Viena in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna poate fi o buna oportunitate pentru a gasi cadourile potrivite pentru cei dragi.
In orice caz, eu una recunosc faptul ca pentru Viena am o mare slabiciune si merg mereu acolo cu aceeasi placere enorma.



DATE DE PLECARE: 27.11; 09.12; 16.12

Ziua 1 SI 2 sambata Spre Budapesta
Ne intalnim la ora 22.00 in parcarea de la Ateneul Roman si plecam spre Budapesta pe traseul Pitesti-Sibiu-Deva-Arad. Dimineata in jurul orei 10.00 sosim in eleganta capitala Dunareana, cazare la H. Wien 3* sau similar. Dupa pranz pornim intr-un tur panoramic al superbului oras in care vom putea admira, printre altele: cateva dintre cele mai importante obiective turistice ale Budapestei : Cladirea Parlamentului, Muzeul de Arte Frumoase, Galeria Nationala, Piata Milenara, vestita Gradina Zoologica, etc.urmat de program liber la alegere sau optional o romantica croaziera pe Dunare - unde aveti posibilitatea de a va bucura de privelistea feerica a orasului si de o cina traditional ungureasca stropita cu vestitul vin de Tokay.

Ziua 3 duminica 29.11 Viena – Capitala Imperiala
Mic dejun. Plecare spre Viena. Incepem turul de oras panoramic de-a lungul celebrului Ring Vienez - Ministerul de Razboi , MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Hasburgilor, Piata Maria Thereza ,Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva .Optional intrare si vizita la Palatul Hofburg sau program liber in centrul istoric -Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Seara cazare H. Austria Trend Pyramide 4*.

Ziua 4 Viena –shopping
Mic dejun. Ne indreptam pasii catre SCS Wien Sud pentru Shopping in Centru Comercial Wien Shopping Sud-cel mai mare Centru Comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata totala de 851.00 metri patrati, situat la doar 12 km de Viena. La SCS puteti gasi tot ce doriti, magazine de marca cu nume sonore,precum :Zara, Esprit, Mango, Boss, Swaroski,Benetton.Dupa-amiaza pornim spre Budapesta cu scurta oprire la Pandorf. Seara cazare la Budapesta la H.Wien 3* sau similar.Optional cina traditionala in crama Borkatakomba-cu muzica, delicii culinare si vin aromat.

Ziua 5 Spre Tara
Mic dejun ,plecare spre tara pe traseul Arad-Deva-Pitesti-Bucuresti.Sosire in cursul serii.

Tarif/persoana in camera dubla/tripla: 175 Euro

Tariful include:
- Transport autocar clasificat international
- 2 nopti cazare Budapesta Hotel Wien 3* sau similar
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Austria Trend Pyramide 4* www.austria-trend.at
- tur de oras Budapesta si Viena
- asistenta turistica
- insotitor de grup
Tariful nu include:
- croaziera pe Dunare cu cina inclusa: 30 Euro
- cina traditionala la Borkatakomba: 30 Euro
PROMOTIE Pentru rezervari efectuate si achitate integral pana in data de 30 septembrie 2009 beneficiati de Croaziera pe Dunare GRATUIT !

Niciun comentariu:

 
WooW.ro